EVENT  & INTERIEUR

Camille Lybeer 
Nele Devos Met een topteam, breed netwerk ,jarenlange ervaring en veel passie voor mijn vak, wil ik graag uw event tot in de puntjes verzorgen opdat dit een onvergetelijke dag wordt. 

....

Ik ben Camille en ik ben ondertussen al 14 jaar actief in de horeca. Daarnaast volgde ik een opleiding kunst, gevolgd door een opleiding kok/restauranthouder.

Al snel ben ik op zelfstandige basis begonnen in Golfrestaurant 'De Palingbeek'. Hier merkte ik al snel dat events en horeca echt mijn ding zijn. De variatie van dit werk sprak mij meteen aan.

Ook het totaalpakket van creatief koken, organiseren en mensen een onvergetelijke dag bezorgen, vind ik fantastisch. 


Ik ben Nele Devos,

Na 20 jaar binnenhuis, besluit ik nu mijn eigen interieurzaak te openen. Dit samen met mijn team bieden we onze klanten een mogelijkheid om tot in de details hun woning in te richten, te verfraaien, te renoveren.


DOT.Events

Waarvoor je ook kiest, we begeleiden u persoonlijk bij de organisatie van uw feest of evenement. U krijgt de keuze uit verschillende formules of we organiseren een event met catering op maat.

De ideale locatie voor elk event voor groot en klein, privé, bedrijf of vereniging, werken binnen een bepaald thema... het kan allemaal! Indoor, outdoor, gratis wifi, top-catering volgens uw wensen.

De prijs en kwaliteit gaan hand in hand. Bespreek uw wensen samen met ons, en wij maken er een TOP-event van. Verschillende formules en menu's beschikbaar.Mijn persoonlijke visie betreft interieur. Een huis wordt pas een thuis als men zichzelf terug vind in de kleuren en materialen. Dit doe ik reeds jaren samen met mijn klanten. Een eerste gesprek is erg belangrijk daar de bewoners hierbij hun wensen , levenssfeer kunnen uiten en waarbij er een oriëntatie gemaakt wordt. Nadien wordt er een mood board gemaakt met diverse keuzes van materialen , kleuren , modellen enz.. Bij een 2e gesprek vinden we samen reeds een gevoel waar de klant zich in kan vinden. Nadien worden schetsen gemaakt en een render met de originele meubelen, kleuren en materialen. Zodoende wordt alles bijna tastbaar. Alles wordt afgerond tot de kleine details zoals lampen, kussens, decoratie en kunst. Ik vind dit erg belangrijk daar deze zorgen voor een totaalconcept en woonsfeer.

Expo

Ik ben altijd enorm geïnteresseerd geweest in kunst dit waarschijnlijk ook door mijn kunst-opleiding . Dankzij de lockdown vond ik het dan ook tijd hier gebruik van te maken 

Ik wil mensen een kijkje laten nemen in mijn hoofd met de expo .

Verder besloot ik een deel aan het goeie doel te geven omdat ik al heel mijn leven enorm ben aangedaan van hoe cru de mensen wel niet kunnen zijn